Smaki
Tort weselny Szefa
Krem adwokatowy na maśle oraz mus z belgijskiej czekolady z wisienkami w syropie, dopełnione kakaowym i mandarynkowo-pomarańczowym biszkoptem, całość uzupełniona chrupiącą czekoladową niespodzianką i konfiturą z porzeczki.
Tort weselny Cassis
Kompozycja lekkiego musu z czarnej porzeczki oraz musu z ciemnej belgijskiej czekolady, a wszystko to połączone blatem czekoladowym i jasnym z dodatkiem likieru z czarnej porzeczki, w towarzystwie chrupiących prażynek oraz konfitury z porzeczki.
Tort weselny paryski
Kompozycja orzeźwiającego musu z beskidzkiej maliny oraz białej czekolady w towarzystwie jasnego i kakaowego biszkoptu. Oblany polewą żelową lub białą kremową czekoladą.
Tort weselny wanilia-czekolada
Dwa krążki z ciasta biszkoptowego, nasączone spirytusem, przełożone musem lub kremem z delikatnej mlecznej czekolady i aromatycznej wanilii.
Tort weselny śmietankowo-truskawkowy
Puszyste biszkopty nasączone syropem, przełożone musem ze świeżych truskawek i bitej śmietany.
Tort weselny adwokatowo-orzechowy
Klasyczny tort składający się z biszkoptu orzechowego, przełożony chrupiącymi prażynkami oraz tradycyjnym kremem adwokatowym na maśle i lekkim kremem orzechowym na spirytusie.
Ważne informacje
Co stanowi podstawę tortów?
Wykonujemy wykończenia tortów w maślanym kremie, bitej śmietanie, białej lub ciemnej czekoladzie belgijskiej, czekoladzie plastycznej, masie marcepanowo-cukrowej. Torty na bazie bitej śmietany nie mogą być dekorowane masą marcepanową.
Jakie są warunki realizacji zamówienia?
Warunkiem zrealizowania zamówienia na tort jest wpłata kaucji na konto bankowe Cukierni Bronowscy Czernichów oraz przesłanie potwierdzenia przelewu na adres e-mail: wesela@bronowscy.pl
Wpłata kaucji musi nastąpić minimum 10 dni roboczych przed datą realizacji zamówienia (liczy się data wpływu kaucji na konto bankowe).